O nama

Concrete Work d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja se bavi prodajom, nabavom, ugradnjom Microcementa i Microtoppinga. Naš tim čine stručne osobe koje su među prvima na ovim prostorima počeli raditi sa dekorativnim kamenom i lijevanim podovima Microcement i Microtopping. Naš je cilj da budemo vaš prvi odabir u uređenju interijera i eksterijera, naša je vizija da budemo prepoznatljivi po našoj vrhunskoj usluzi i jedinstvenim rješenjima. Concrete Work d.o.o. je licencirani izvođač radova Microtopping i Acid Stain proizvoda Ideal Work Srl...

Također Concrete Work d.o.o. tvrtka je eksluzivini zastupnik i distributer renomiranog Španjolskog proizvođača Microcementa CEMHER  u Europi poznatog kao “Beton Cire”.

​ Zašto Concrete Work? ​

Tvrtka Concrete Work dio je mreže distributera i izvođača radova vodeće Europske Tvrtke u području dekorativnih betona Ideal Work S.R.L.. Mrežu čine više od 3000 kvalificiranih i licenciranih izvođača radova te distributera diljem Europe. Svojim klijentima Tvrtka Ideal Work godišnje posvećuje više od 2700 sati osobnog treninga kako bi osigurali najbolju uslugu i aplikaciju njihovih proizvoda koji su među najboljima u svijetu dekorativnih betona. Tvrtka Ideal Work za sve svoje proizvode posjeduje Certifikat ISO9001:2008 kojim se potvrđuje najveći mogući standard kvalitete proizvoda.Tvrtka Concrete Work kao članica te mreže pruža vam sigurnost, kvalitetu, iskustvo i sposobnost.

Isto tako “Beton Cire” je među najboljima u svijetu kada su u pitanju Microcement podovi, zidovi, kupaonice, bazeni i dr.. Zato smo za naše klijente osigurali najkvalitetnije materijale i odličnu uslugu koju su naši klijenti prepoznali i svakodnevno nam iznova ukazuju povjerenje!

Kontaktirajte nas još danas i saznajte zašto smo najbolji. ​Vaš, Concrete Work

  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2016-2018 by Concrete Work d.o.o.