O nama
Certificado CEMHER.jpg

Concrete Work d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja se bavi prodajom i ugradnjom Microcementa i Microtoppinga. Naš tim čine stručne osobe koje su među prvima na ovim prostorima počeli raditi sa dekorativnim betonima i lijevanim podovima Microcement i Microtopping. Naš je cilj da budemo vaš prvi odabir u uređenju interijera i eksterijera, naša je vizija da budemo prepoznatljivi po našoj vrhunskoj usluzi i jedinstvenim rješenjima. Concrete Work d.o.o. je licencirani izvođač radova Microtopping i Acid Stain proizvoda Ideal Work Srl...

Također Concrete Work d.o.o. tvrtka je eksluzivini zastupnik i distributer Microcement branda CEMHER  u Europi poznatog kao “Beton Cire”. Cemher je u svijetu Microcementa daleko ispred svih drugih proizvođača po pitanju kvalitete zahvaljujući dugugodišnjem predanom radu njihovih inžinjera koji svakodnevno rade na kvaliteti i kontroli svih proizvoda koje CEMHER ima u ponudi. Napredna tehnologija, dugogodišnje iskustvo i garantirano najbolji proizvodi na tržištu značajke su CEMHER branda.  CEMHER “Beton Cire” je najbolji u svijetu kada su u pitanju Microcementni podovi, zidovi, kupaonice, bazeni i dr.. Zato smo za naše klijente osigurali najkvalitetnije materijale i vrhunsku uslugu koju su naši klijenti prepoznali i svakodnevno nam iznova ukazuju povjerenje!

 

​Zašto Concrete Work? ​

Tvrtka Concrete Work dio je mreže distributera i izvođača radova na području Europe. Mrežu čine više od 3000 kvalificiranih i licenciranih izvođača radova te distributera diljem Europe. Tvrtka Concrete Work kao članica te mreže pruža vam sigurnost, kvalitetu, iskustvo i najvažnije od svega garanciju na sve naše radove i proizvode.

Kontaktirajte nas još danas, rezrvirajte svoj termin i saznajte zašto smo najbolji. ​Vaš, Concrete Work

bonitet.png