Microtopping

Microtopping je mješavina polimera, pijeska, cementa i aditiva koji daje unikatni proizvod a može se aplicirati na više načina i na više podloga. Debljina nanosa je samo 2-3 mm.

 

Može se aplicirati preko postojećih podnih podloga kao što su keramičke pločice, mramor i drugo te na postojeće zidne obloge od gipsa, keramike i itd..

 

Elegantnog je izgleda i jednostavan za održavanje. U samoj renovaciji, prostorije su obnovljene bez nereda, nečistoće i ostalih troškova koji donose tradicionalni radovi obnove. U većini slučajeva može se aplicirati na sve vrste podloga (beton-estrih, gips, drvo, željezo) u interijerima i eksterijerima kao što su kupaonice, kuhinje, uredi, restorani, nogostupi, ugostiteljski i poslovni objekti, ulazi, itd. Izvodi se i na stepeništa. Iznimna prednost je kod renovacije gdje znatno smanjuje trošak i štedi vrijeme.

 

Microttoping se nanosi gletanjem i špahtlanjem u više slojeva i završno se lakira u mat, polu-mat ili sjajnoj varijanti. Pod je otporan na abraziju, vrlo brzo se nanosi i jednostavan je za održavanje. Microtopping ima izvanredna svojstva prianjanja i stoga sa pravom pripremom površine prianja na gotovo sve čvrste podloge.

 

Microtopping se proizvodi s hibridnim EVA co - polimerom koji daje fleksibilnost i prihvaća savijanje na postojećim podlogama. To omogućuje da se Microtopping koristi preko sloja drva koji je presvučen sa slojem epoxy-a. Izgled gotovog poda može biti sa ili bez cloudy efekta, što znači da se mogu manje i više isticati potezi špahtle i gletera. To ovisi o sastavu materijala u kojem se koristi bijeli i sivi cement.

 

Dodatne efekte možemo postići i dodatkom kiselina. Tada dobivamo acid stain izgled. Kiselina djeluje s cementom i tvori dodatni cloud efekat. Microtopping je i vodonepropustan što mu omogućuje primjenu u kupaonicama, kuhinjama te sličim prostorima. Za vanjske površine koristi se grublji finish da se dobije potrebna protukliznost.Tvrtka CONCRETE WORK D.O.O. je certificirani izvođač.

© 2016-2020 Concrete Work d.o.o.

Microcement- Concrete Work
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle