Microcement

"Arhitektura nije četiri zida i krov, već prostor i život generiran unutar istog" - Lao Tse.

Što mjesto treba kako bi imalo život?

Kada počinje stvaranje prostora, ono je mrtvo, prazno i beživotno. Potrebno je nešto kako bi postalo prostor sa dušom, prostor koji se izdvaja od ostalih; prostor koji izazaiva osjećaje.

Dekorativni premaz, kao što je Microcement, ima isto značenje za prostor kao i temelji za zgradu: početak! Početak prostora koji izražava, pozdravlja, uzbuđuje, ima život.

 

To je savršen savez između tehničkog i estetskog.

Njegova fina obrada je elegantna i minimalistička, stvarajući (ovisno o odabranom Microcementu) vrlo dekorativne efekte sposobne ukrašavati svaki prostor ili sobu. Pored toga, dobro se slaže i sa drugim materijalima kao što je drvo; kada se kombiniraju za ukrašavanje zidova ili podova, stvaraju stvarno specijalne prostore.

 

Beskonačna elegancija

Zašto to kažemo? Za razliku od drugih materijala, ovaj materijal ne zahtijeva ekspanzijske spojeve, pa je rezultat kontinuiran i beskonačan podni ili zidni premaz.

 

Savršeno prilagodljivo

Njegova fleksibilnost i minimalna debljina omogućuju prilagodbu bilo kojoj vrsti površine: grubo ili glatko, vodoravno ili okomito. Nema potrebe za pripremnim radovima jer se Microcement može izravno nanositi na postojeće materijale.

Bez granica

Boje, teksture, oblici i različiti efekti. Microcement nema ograničenja kada je u pitanju stvaranje prilagođenog prostora.

 To je dekorativni premaz koji sadrži cementnu bazu pomiješanu s polimerima, vlaknima,  aeratorima, ultrafinim agregatima i mineralnim pigmentima, ne treba ekspanzijske spojeve i debljine je samo 1 mm do 3 mm. To je idealan materijal za pokrivanje zidova i podova bez uklanjanja postojećih materijala.

(Karakteristike)

- Idealno za moderna i minimalistička okruženja

- Primjenjivo na svim vrstama površina: zidovi, podovi, namještaj, bazeni.

- Neprekidni podovi (nema spojeva)

- Širok raspon boja

- Različiti završeci i teksture

- Izvrsna snaga

- Jednostavno održavanje

 

Prilagođavanje potrebama svakog prostora prioritet je našeg branda; zbog toga smo uspostavili 4 linije Microcementa:

- Microduo: (JEDNOSTAVNOST):

MICRODUO Microcement karakterizira uporaba dviju komponenata za njegovo otvrdnjavanje. Microcement prah mora biti pomiješan s RESINCEM-om u odgovarajućem omjeru kako bi sustav postigao idealnu tvrdoću i prianjanje. Lako se nanosi i oblikuje gleterom (mistrijom) zbog vrlo dugog vremena stvrdnjavanja.

- Microdur: (SNAGA)

Microdur linija Microcementa uključuje jednokomponentne premaze, koje se samo trebaju miješati s vodom da otvrdnu. Glavna razlika u onima koja su pomiješani sa Polimerom (Microduo) je kraći životni vijek mješavine, međutim, tvrdoća ovog jednokomponentnog proizvoda bolja je od one od dvokomponentnih materijala.

- Microlevel: (SIGURNOST)

Microlevel Microcementa linija je jednokomponentna prevlaka s tendencijom niveliranja. Vrlo je visoke tvrdoće i mehaničke čvrstoće, mnogo veće od dvokomponentnih (Microduo) linija, pa čak i linije Microdur. Glavna razlika u odnosu na druge linije koje se također miješaju s vodom je kraće vrijeme rukovanja smjesom, te njegova zavidna tvrdoća i otpornost na raznorazne kemikalije i sl(motorno ulje, masti, kiselina od vina i dr.)...

- Micropool: (ADAPTACIJA)

Micropool Microcement linija karakterizirana je kao jednokomponentni Microcement koji se treba miješati samo s vodom da otvrdne. Posebno je pogodna za primjenu na površine koje će biti uronjene u vodu, kao što su u bazeni i ribnjaci. Formula je dizajnirana tako da stvori stupanj propusnosti vodene pare i time izbjegne pojavu mjehurića zbog nedostatka propusnosti.

© 2016-2020 Concrete Work d.o.o.

Microcement- Concrete Work
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle