Zanima Vas tko smo mi?

Zanima Vas tko smo mi?

Concrete work – Vaši snovi, naša rješenja.

Concrete Work d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja se bavi prodajom i ugradnjom Mikrocementa i Mikrotoppinga. Naš tim čine stručne osobe koje su među prvima na ovim prostorima počeli raditi sa dekorativnim betonima i lijevanim podovima Mikrocement i Mikrotopping. Naš je cilj da budemo Vaš prvi odabir u uređenju interijera i eksterijera, naša je vizija da budemo prepoznatljivi po našoj vrhunskoj usluzi i jedinstvenim rješenjima. 

*Concrete Work d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i licencirani izvođač CEMHER branda*

Concrete Work d.o.o. tvrtka je eksluzivini zastupnik i distributer Microcement branda CEMHER  u Europi poznatog kao “Beton Cire”. Cemher je u svijetu Mikrocementa daleko ispred svih drugih proizvođača po pitanju kvalitete zahvaljujući dugugodišnjem predanom radu njihovih inžinjera koji svakodnevno rade na kvaliteti i kontroli svih proizvoda koje CEMHER ima u ponudi. Napredna tehnologija, dugogodišnje iskustvo i garantirano najbolji proizvodi na tržištu značajke su CEMHER branda.  CEMHER “Beton Cire” je najbolji u svijetu kada su u pitanju Mikrocementni podovi, zidovi, kupaonice, bazeni i dr.. Zato smo za naše klijente osigurali najkvalitetnije materijale i vrhunsku uslugu koju su naši klijenti prepoznali i svakodnevno nam iznova ukazuju povjerenje!

​Zašto Concrete Work? ​

IMG-20190211-WA0016

Tvrtka Concrete Work dio je mreže distributera i izvođača radova na području Europe. Mrežu čine kvalificirani i licencirani izvođači CEMHER branda. Tvrtka Concrete Work kao članica te mreže pruža vam sigurnost, kvalitetu, iskustvo i najvažnije od svega garanciju na sve naše radove i proizvode.

Katalog 1

Katalog 2

hr