MICROCEMENT ZA PODOVE

MICROCEMENT ZA PODOVE

- Otkrijte MicroLevel Mikrocement: Savršen Izbor za Ravan i Elegantan Završetak! -

– Otkrijte MicroLevel Mikrocement-
Savršen Izbor za Ravan i Elegantan Završetak

Podovi od mikrocementa izvrsna su osnova za stvaranje savršenog dekora u vašem domu. Ako želite osim čvrstog i otpornog poda dobiti predivan osjećaj prostranosti i kontinuiteta, nema ničeg boljeg od ovog tipa obloga.

Objasnit ćemo vam zašto!

PREDNOSTI PODOVA OD MIKROCEMENTA

Kontinuirani podovi postaju sve popularniji. Zahvaljujući odsutnosti spojeva, omogućuju izgradnju prozračnih, minimalističkih i elegantnih prostora, prilagođenih ukusima svake osobe. Evo nekoliko njihovih brojnih prednosti:

POSTAVLJANJE IZRAVNO NA POVRŠINU

Mikrocement za podove nanosi se izravno na postojeću površinu, bez stvaranja građevinskog otpada u procesu; ovo je praktičnije i brže od radova s drugim vrstama obloga.

LJEPOTA U 3mm

Podovi od mikrocementa imaju vrlo malu debljinu, što izbjegava potrebu prilagođavanja drugih elemenata prostorije, čak ni vrata ne moraju biti rezana!

LAGANO ČIŠĆENJE

Odsutnost spojeva sprječava razvijanje bakterija i gljivica, zbog čega su podovi od mikrocementa mnogo lakši za čišćenje i održavanje. Osim toga, čišćenje robotskim usisivačima na mikrocementnim podovima bit će učinkovitije.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO

CEMHER mikrocementi za podove su ekološki prihvatljivi, većinom izrađeni od smola na bazi vode. Pridržavamo se propisa o označavanju CE oznakom.

ŠIROKA PRIMJENA

CEMHER nudi širok raspon mikrocementa za podove, bilo za komercijalnu ili privatnu upotrebu, s različitim svojstvima i ogromnim kromatskim varijacijama, što nam omogućuje stvaranje podova prilagođenih bilo kojem okruženju (klasičnom, modernom, inovativnom, itd.).

ZAŠTO ODABRATI CEMHER MIKROCEMENT ZA VAŠE PODOVE?

Kao što je već spomenuto, mikrocementni sustavi pružaju brojne prednosti u usporedbi s upotrebom drugih obloga: potpuno su vodootporni, ne zahtijevaju kompleksne radove i pružaju kontinuiranu površinu bez spojeva.

MIKROCEMENTNI PODOVI

Podovi od mikrocementa donose kontinuitet u vaš dom, što zajedno s njihovom širokom paletom završnih obrada i boja pruža neusporediv i jedinstven stil.

MIKROCEMENTNI ZIDOVI

Jeste li razmišljali o tome da svoje zidove izradite od mikrocementa? To će vašem domu pružiti osjećaj kontinuiteta i prostranosti, izbjegavajući velike radove i nudeći široku paletu završnih obrada.

Prirodne Baze

Kolekcija prirodnih baza sadrži 5 različitih završnih obrada. Razlika je u granulaciji, važno je znati da što je veća granulacija, manji je efekt štukature i obrnuto, što je manja granulacija, veći je efekt štukature. Također je bitno napomenuti da što je veća granulacija, veća je tvrdoća.

TRADITIONAL

BALASTO

PETRA

GRANZA

PETRA

Industrijske Baze

Industrijska kolekcija ima 2 različite završne obrade. U ovoj kolekciji jedina razlika je u efektu štukature, jedna opcija je kontinuirana, a druga s efektom štukature.

ETHERNAL

UZINO

Vizualizirajte Vaš dom!

24 različite nijanse

KOMBINIRAJTE MIKROCEMENT NA VAŠIM ZIDOVIMA S DRUGIM PROSTORIJAMA

Cemher® is a manufacturer of microcement, leaders in innovation launching microcements with unique properties to the market.

PODOVI

microcement-forestis_cemher-croatia18-

KUPAONICE

Cemher® is a manufacturer of microcement, leaders in innovation launching microcements with unique properties to the market.

KUHINJE

Želimo vam pomoći s vašim projektom.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pružiti savjet i izraditi ponudu.

hr